След жестокото убийство на 49-годишен мъж, Софийският градски съд остави в

...
След жестокото убийство на 49-годишен мъж, Софийският градски съд остави в
Коментари Харесай

Синът на Стоян Александров пред съда: Както Прокуратурата се изгаври с баща ми, сега го прави с мен

След жестокото ликвидиране на 49-годишен мъж, Софийският градски съд остави в ареста двамата обвинени – сина на някогашния финансов министър Стоян Александров и траурен сътрудник от София. Според магистратите против тях има косвени доказателства за убийството, само че не и за отвличането на мъжа.

Пред съда синът на някогашния финансов министър Стоян Александров разгласи, че както преди години „ прокуратурата се е изгаврила ” с татко му, в този момент това се случва и на него. Пред медиите той резервира безмълвие. Адвокатите на обвиняемите също не разясниха решението на съда. „ На по-късен стадий има какво да ви кажем ”, уточни един от бранителите. 

Един от адресите, който проверяващите са претърсили, е къща в столичния квартал „ Надежда ”. Тя е към момента запечатана. Предполага се, че 49-годишният мъж е малтретиран и убит в парцел, който се намира на тиха улица. Съседи описват, че е имало полиция. По думите им до наскоро в къщата живеели наследник и майка му. Сега тя била необитаема. По информация от източници на Нова телевизия имотът е благосъстоятелност на компания на обвинявания Петър Александров.

Все още се прецизира с какво оръжие е погубен 49-годишният мъж. Експерти настояват, че най-вероятно изстрелите са създадени инцидентно, до момента в който длъжникът бил заплашван с оръжие.

„ Според мен първият изстрел е бил инцидентен в тялото, вторият – също инцидентен, в бедрото. Най-вероятно револверът е създал два следващи изстрела. Вторият е бил от боязън. Ако някой желае да убива някого, той няма да го стреля в ниската част на тялото ”, съобщи доцент Милен Иванов - някогашен заместник-ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи.

Засега остава неразбираемо и какъв брой тъкмо е бил дългът на жертвата към сина на някогашния министър.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР